Een nieuwe website laten maken, hoe?

Een nieuwe website laten maken voor uw bedrijf? Heeft u al een website, maar bent u er niet tevreden over? Een nieuwe website laten maken door Mierlo Webcompany zorgt ervoor dat uw website aan alle nieuwe eisen van een website voldoet.

Waar moet uw nieuwe website aan voldoen?

Veel mensen zitten tegenwoordig via mobiel of tablet op internet. Zorg er dan ook voor dat uw website goed zichtbaar is op deze devices. Een website dient op een mobiel de lay-out aan te passen zodat de bezoeker geen uitvergrote variant van de website krijgt.
Een website die zich aanpast aan een mobiel noemt men responsive. Mierlo Webcompany zorgt dat uw nieuwe website een responsive webdesign krijgt.

Wat zijn de kosten van een nieuwe website laten maken?

Een nieuwe website laten maken hoeft u echt geen duizenden euro’s te kosten. Het is belangrijk om je webiste bij een goed hostingbedrijf onder te brengen. Afhankelijk van de aanbieder en het gekozen hostingpakket, kost het hosten van een website ongeveer 70 euro per jaar. Om een goede webhost te kiezen, kun je mijn artikel hier over lezen:¬†beste Nederlandse webhost. Daarnaast is een CMS-systeem nodig om de website te onderhouden. Dit kan een gratis of betaald systeem zijn. Veel reclamebureaus programmeren zelf het hele design en leveren een eigen CMS-systeem bij de website. Hiermee kunt u uw eigen website onderhouden. Mierlo Webcompany maakt gebruik van templates die naar uw smaak verder wordt ingericht. Dit drukt de kosten en met WordPress als CMS-systeem kunt u op eenvoudige manier, zonder extra kosten, zelf uw site onderhouden.

Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat precies?

Stap 1 РIn een eerste kennismaking geeft u de wensen door van uw website. Aan de hand daarvan zal een voorbeeld template gekozen  worden plus een vrijblijvende offerte opgestuurd. Mocht dit akkoord zijn dan zal stap 2 in gang gezet worden.

Stap 2 – Nadat de offerte akkoord is, zullen we met een eerste concept bezig gaan. De teksten en afbeeldingen zoals logo’s zullen door u aangeleverd te worden. Indien er nog geen hostingpakket aanwezig is, vragen wij dit voor u aan. Er zal een emailadres worden gemaakt voor uw bedrijf. Nadat het eerste concept klaar is kunt u de website beoordelen.

Stap 3 – Als u het proefconcept hebt bekeken zullen de verbeterpunten worden verwerkt zodat de website startklaar is om online te gaan!

Stap 4 – De website gaat online!

Stap 5 – In deze stap zal de overdracht plaatsvinden waarin u uitgelegd krijgt hoe u de website kunt onderhouden. U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud door Mierlo Webcompany te laten verzorgen.

Stap 6 – De stappen van een nieuwe website laten maken zijn afgerond. Pas na oplevering dient de factuur betaald te worden.

Wilt u een nieuwe website laten maken? Neem dan snel contact met ons op!